Hundepension med store bokse i Skamby på Fyn​

Jeg hedder Annika Nydal, og jeg bor sammen med min kæreste og vores friske tøser og hunde på vores dejlige store grund i Skamby på Nordfyn. Her driver vi en hundepension og en hundesalon.

Det har altid været min drøm at få en hundepension

Det har altid været en stor drøm for mig at kunne komme til at arbejde med hunde, da jeg altid har haft stor forkærlighed for menneskets bedste ven. Jeg havde derfor som mål at skabe en hundepension på Fyn, men med nogle rammer, som jeg selv ville sætte stor pris på, når min egen hund skulle passes på en hundepension. Det, syntes jeg, er lykkedes til fulde.

Udover at drive en hundepension har jeg haft med hunde at gøre i hele mit liv. Jeg er for eksempel opvokset med en Golden Retriever, og jeg har selv haft en Rottweiler, men lige nu har vi en Cairn Terrie og en Engelsk Mastiff. Dertil kommer, at jeg har været hundetræner i flere år, hvor jeg trænede hunde på konkurrenceplan.

Få din hund i hundepension når du ikke selv kan passe den

Det er i det hele taget vigtigt for mig, at mine hunde fungerer i familielivet, og at de er med i dagligdagen, så vidt det er muligt. Det er ikke altid muligt, og derfor driver jeg en hundepension, så du kan få din hund passet, når din hund ikke kan være derhjemme. Det kan for eksempel være på grund af ferierejser, weekendture, familiefester, hospitalsophold og andre heldige eller mindre heldige begivenheder i livet.

En hundepension med glad smiley! Se rapporten her.

Vores hundepension tilbyder:

  • Store bokse med løbegård
  • Rolige og trygge omgivelser
  • Få hunde i hvert afsnit af bygningen
  • Mulighed for frit løb og snusen på stor indhegnet naturgrund (12.000m2)

Når din hund skal passes på en hundepension, så ring til mig på telefon 26 20 19 17, eller udfyld nedenstående konaktformular, hvorpå jeg vender tilbage hurtigst muligt.

 
Infoseddel hentes her »