Hundesalon og hundefrisør​ i Skamby på Fyn

Jeg hedder Annika Nydal, og driver en hundesalon i Skamby på Fyn. Desuden driver jeg også en hundepension. Jeg er ikke uddannet hundefrisør, men har mange års erfaring med pelspleje, klip og trim, ligesom jeg har taget forskellige kurser i trimmeracer.

Jeg lægger altid vægt på en god oplevelse i min hundesalon

Jeg lægger altid vægt på, at hunden får en god oplevelse, når de kommer på besøg her i min hundesalon og hundefrisør. Men jeg sætter altid ekstra tid af til det første besøg i min hundesalon. På den måde vi kan aftale alt det, som du forventer af en hundefrisør samtidigt med, hunden og jeg kan få en god mulighed for at lære hinanden bedre at kende.

Min hundesalon modtager alle hunderacer med henblik på pelspleje og kloklip samt klip og trim. Det kan også være gavnlig for korthårede hunderacer at få fjernet den løse underuld af en hundefrisør. Selvom jeg er hundefrisør, så renser jeg også tænder på hunde, såfremt hunden er håndterbar.

Pris på pelspleje af en hundefrisør afhænger af hunderacen, mens pris på vask, tandrens og ørerens afhænger af, om det sker i forbindelse med en anden behandling i min hundesalon. Du kan finde priserne i min hundesalon her.

Ring og bestil tand, øre og pelspleje hos din hundefrisør

Et besøg i min hundesalon kan også kombineres med hundepasning i vores hundepension, så din hund kommer til hundefrisør, mens den bor hos os, når du er ude at rejse eller på anden måde er forhindret i at passe din hund selv. 

Hvis din hund har brug for en kærlig omgang hos en hundefrisør, så er du velkommen til at ringe til mig på telefon 26 20 19 17 for at bestille tid i min hundesalon i Skamby på Fyn.

​Før og efter billeder.